Som medlem af Tarm Antenneforening, har man mulighed for at tilkøbe enkelte kanaler, som supplement til sin eksisterende tv-pakke.

Kanalerne ligger i prisgrupper, fra 10 kr. til 50 kr. pr. måned.

Har man for eksempelvis grundpakken til 149 kr. pr. måned, og man gerne vil have golfkanalen, kan den tilkøbes for 30 kr. måned - i alt 179 kr. pr. måned.

Det kan for nogle medlemmer, være en billigere løsning, fremfor at gå op i en større tv-pakke. Løsningen er også mere fleksibel, da man kan udskifte/opsige ekstrakanaler fra måned til måned.

Se priser og læs mere om ekstrakanaler HER

Ekstrakanaler kan bestilles, ved direkte henvendelse til YouSee tlf. 70 70 40 70, eller online på deres hjemmeside http://www.yousee.dk

For at få ekstrakanaler, skal man have et tv med digital mpeg4 dvb-c modtager, og der skal kort eller tv-boks til hvert tv, hvor man ønsker at have adgang til de købte ekstrakanaler. Køb af kort er en engangsudgift, og hvert efterfølgende kort koster 100 kr.

Tarm Antenneforening
Østre Kyvlingvej 6