Antenneforenings signal består at fm radio, analog tv, digital tv (dvb-c) og internet kan vælges til.

Signalet kan let deles til flere fjernsyn, og der kræves ikke specielle modtagerbokse, eller andet tilbehør, som andre udbydere kræver. Det anbefales at man monterer en forstærker, hvis man har mere end 1 tv, for at sikre optimal signal under alle forhold.

Det er vigtigt, at de anvendte komponenter er af god kvalitet, og er man i tvivl, kan man altid gå efter "YouSee ready" mærket, som indikerer at det er testet og godkendt af YouSee. Flere byggemarkeder sælger særdeles billige materialer, men desværre er kvaliteten også bare derefter.

Alle kabler skal være dobbelt afskærmede, stik og fordelere skal være hf-tætte for at man er beskyttet mod fremmede signaler der kan forstyrre. De gamle antennestik med plastikhætten, er derfor ikke brugbare længere.

For rådgivning vedrørende ekstra stik, materialer og fordeling, henviser vi til byens radioforhandlere, eller Dansk Kabel-TV, som er klar til at hjælpe.

Eksempel på gode og dårlige stik:

YouSee ready mærkning:

Tarm Antenneforening